Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола коментира по любопитен начин фамозния

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола коментира по любопитен начин фамозния
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола след успеха над Манчестър Юнайтед: Трябва да бъдем по-постоянни

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разяснява по любопитен метод фамозния триумф на неговия тим с 6:3 над градския противник Манчестър Юнайтед. Той съобщи, че в състава му е имало играчи, които не са се показали безапелационно, а самият тим също е позволил неточности в някои интервали от конфликта. 

" Първото полувреме бе много положително. Вкарахме четири гола и можехме да отбележим и още. Те заиграха по-силно през втората част и последните минути бяха равностойни. Страхотна победа. Всички на стадиона бяха щастливи и се любуваха на този триумф над градския противник.

Преди почивката бяхме нападателни и за нас имаше пространства. Качествата на нашите нападатели направиха разликата. Можем да печелим или губим, само че има доста неща, които можем да вършим по-добре. Някои играчи не бяха задоволително положителни през днешния ден, тъй че би трябвало да подобрят представянето си. Имаше доста сбъркани подавания. Това не е добре. Трябва да бъдем по-постоянни. В някои зони не бяхме положителни ", показа испанецът.
 Манчестър Сити победи Манчестър Юнайтед с 6:3
Манчестър Сити разпердушини Манчестър Юнайтед в голов трилър, два хеттрика белязаха мача

Двата тима изиграха зрелищен дуел
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР